Hudvård "Nära Naturen"

Strutsolja vårdar huden och håller den smidig och mjuk. Den passar alla hudtyper, även problemhud. Oljan, som är bas i hudvårdsseriens alla produkter, utvinns ur strutsfett som smälts ner och filtreras. För ökad hållbarhet tillförs naturliga antioxidanter som rosmarinextrakt, A- och E-vitamin. Eteriska oljor ger väldoft. Alla hudvårdsprodukter ä...

Strutsolja vårdar huden och håller den smidig och mjuk. Den passar alla hudtyper, även problemhud. Oljan, som är bas i hudvårdsseriens alla produkter, utvinns ur strutsfett som smälts ner och filtreras. För ökad hållbarhet tillförs naturliga antioxidanter som rosmarinextrakt, A- och E-vitamin. Eteriska oljor ger väldoft. Alla hudvårdsprodukter är fria från konserveringsmedel och konstgjorda ämnen. Vi tillverkar allt från tvålar till salvor.

Mer

Hudvård "Nära Naturen" Det finns 11 produkter.

Underkategorier

 • Strutsoljor

  En len och mjukgörande olja som går lätt in i huden. Smörj endast ett tunt lager då strutsoljan är dryg. Hjälper mot hudsprickor, torra partier, slitna fötter och eksem. Många med psoriasis upplever att oljan lindrar problemen. Strutsoljan finns i två varianter.
  Naturell: Strutsolja för dig med känslig hud.
  Pepparmynta: Strutsolja med eteriska oljor som tea-tree, lavendel, tall och pepparmynta.

 • Strutssalvor

  Extra mjukgörande och klådstillande salva för både ansikte och kropp. Passar alla hudtyper och är speciellt bra mot torra partier, självsprickor och problemhud. Förutom strutsolja innehåller salvan talg, sheasmör och bivax som gör den fetare.

 • Strutsoljetvålar

  En kallrörd och handgjord tvål av strutsolja och kokosfett som återfettar din hud samtidigt som den rengör. Bra även för hudbesvär som eksem och psoriasis. Finns i flera olika dofter

 • Struts Läppsyl/Cerat

  Effektivt mjukgörande och återfettande för torra och nariga läppar. StrutsCerat smörjer på riktigt!
  Innehåller strutsolja och bivax. Vanillin gör att ceratet doftar gott. 

 • Myggstift/klådstillare

  En naturlig roll-on med strutsolja som bas, till människor, djur och barn från 3 månader. Myggstiftet är testat på norska armén med mycket gott resultat. 

 • Presentförpackning av hudvårdsprodukter

  Här hittar du olika presentförpackningar av våra produkter. Roligt att ge bort!

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Visar 1 - 11 av 11 artiklar